Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Plakát linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Plakát képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: plakat.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 96 db
 Deko-Ratio Design

Deko-Ratio Design

A Deko-Ratio Design Stúdió reklámgrafikai tervezéssel és reklámeszközök teljeskörű kivitelezésével foglalkozó szervezet. A vizuális kommunikáció területén a kreatív koncepció kidolgozásától a grafikai tervezésen keresztül a kivitelezésig komplex szolgáltatáscsomaggal állunk megbízóink rendelkezésére.

 Plakát / flyer tervezés - flyerbeats

Plakát / flyer tervezés - flyerbeats

Szüksége van egy profi flyerre, plakátra, facebook borítóra rendezvényére? Csapatunk plakát / flyer tervezésével foglalkozik már több mint 10 éve. Minden stílusban képesek vagyunk kreatívan tervezni, mégis a legfőbb megrendelőink a Dj-k, zenei producerek, club tulajdonosok, rendezvényszervezők. Célcsoportunk: rendezvények, rendezvényhelyszínek, rendezvényszervezők, clubok, szórakozóhelyek. Bátran mondhatjuk, hogy nincs olyan megrendelői igény, amit ne tudnánk teljesíteni. A honlapunkon üzemeltetünk egy blogot, ahol friss és minőségi híreket, beszámolókat, tapasztalatokat, kulisszatitkokat osztunk meg a látogatókkal.

10. ARC plakátkiállítás

10. ARC plakátkiállítás

Szeptember 3-án nyitott az idei ARC plakát kiállítás az Ötvenhatosok terén. A nyertes plakátok egészen szeptember 22-ig lesznek megtekinthetőek itt. Az idei ARC kiállításon mindenki téphet a Restart feliratos kordonszalag gurigából. A szalaggal megjelölt - mindannyiunk számára kérdéseket felvető - tárgyak, épületek, helyzetek fotóját, vagy photoshopban elkészített kamuflázsát a palyazz@arcmagazin.hu-ra küldhetitek el! A jelölőszalagot keresd az ARC-on szeptember 3-22. között, az Ötvenhatosok terén!

Grafika magazin hírek
Ügyes grafikai megoldásokkal készített óriás betű
Ügyes grafikai megoldásokkal készített... A vektoros programokkal készített rajz kicsiben, végeredményben azonos lesz a bármekkora méretű logónkkal. Úgynevezett arányos felnagyítás végeredményt kapunk. Óriási méretű betű is elkészíthető grafikai programunkkal, amit később élethű nagyságban láthatunk viszont. Természetesen az óriás betűk előállításához megfelelő technikai hátterek szükségesek....
A led világítás legjobb hatása akkor látszik a legjobban, ha kellő távolságra van szerelve.
A led világítás legjobb hatása akkor... A hátulról világított felirat-logónál, amikor a led beépítésre kerül reklám...
A számítógépes grafika atyja kapta az idei Kiotó-díjat
A számítógépes grafika atyja kapta az... Az újabb díjat bezsebelő Ivan Sutherland az informatika történetének legnagyobb...
3D-s plakátok

3D-s plakátok

Nagyméretű házszám felirat kivitelezés telephelyekre. Kivitelezés a fővárosban.Mert a látogatókat határozottan motiválni kell. Ily módon válik igazi habbetűkészítő gépezetté a Habbetű weboldal. A Habbetű által felhelyezett 3D habbetű, mely akkor is designt tükröz, ha a cégtulajdonos éppen valami egészen más dologgal foglalkozik. Akár szabadidős tevékenységgel is töltheti idejét, mialatt a felirata mindvégig látható az ügyfeleknek. Ide tartozó kérdéskörben számtalan szakértő tanulmányt fedezhet fel a habbetu.hu weboldal blogján.

A plakát

A plakát

A nagyváros jelei életünk legtermészetesebb környezetét alkotják, és meghittebb viszonyban vagyunk a plakátokon szereplő arcokkal, mint szomszédainkkal. Az újságok, hirdetések, szórólapok és a televízió képei pedig otthonunkba, magánterünkbe is akadálytalanul bejutnak, meghatározott üzeneteket kézbesítenek, és célokat vetítenek elénk. Az utca képekkel borítható felületei végesek, de megtöbbszörözhetőek a reklámbevételek érdekében. A nyomtatási eljárások fejlődése nyomán lehetővé váló óriásplakátok tömeges elterjedése, és a rajtuk keresztül való hirdetés iránti óriási kereslet felértékeli a függőleges fal- és tetőfelületek értékét (egyáltalán, gazdasági értéket kölcsönöznek nekik), és egyúttal illegalitásba szorítják a hatóságok vagy a magánterület tulajdonosa által jóvá nem hagyott (mivel közvetlen gazdasági haszonnal nem kecsegtető) kommunikációs és hirdetési formákat. A nagyváros képeit ma elsősorban és szinte kizárólagosan kereskedelmi érdekek festik a házfalainkra, és igen nehéz elképzelni egy olyan képek nélküli városi teret, mint amilyenben gyakran akár csak egy-két évtizeddel ezelőtt is éltünk.

A plakát fejlődése

A plakát fejlődése

A modern plakát fejlődése közismert. Akkor kelt életre, amikor a múlt században Angliában, Franciaországban feltűnt a japán festészet. Ez bámulatos ereje az egyszerűségnek, merész elhagyása a nem fontosnak, fokozása a lényegesnek. Röviden: a japán művészet mint egy kinyilatkozás hat a festőkre. A japán színes fametszetek mutatták meg az utat, mint lehet művészi értéket adni a tömegben előállított nyomtatványoknak. A festők az új terület új lehetőségei felé fordultak, a modern európai síkban festett plakát ekkor született.

A plakátgyűjtemény

A plakátgyűjtemény

A Magyar Képzőművészeti Egyetem könyvtárában fellelt plakátok feldolgozásakor, a gyűjtemény történetének, egykori állapotának rekonstruálásakor számos akadályba, nehézségbe ütköztünk.1 Az igen értékes, többségében a XIX-XX. század fordulóján készült litografált plakátok, lapok ugyanis csak az utókor számára alkotnak különleges művészi értékű gyűjteményt. A kortársak, a gyarapítók szemében valószínűleg csupán érdekességek, a művészet új műfajainak mintadarabjai, esetleg tanítási segédeszközök lehettek. Soha nem alkottak összefüggő, különálló gyűjteményt, bekerülésük nincsen pontosan dokumentálva, a könyvtár leltárkönyvében egy csoportként szerepelnek, ahol csak a darabszámot jelölték meg, az alkotókat nem. Mivel nem tulajdonítottak nekik komoly művészi értéket, nem kezelték őket értékes alkotásokként, az idők során egy részük elveszett, a meglévők hollétéről sem tudtak, leltározatlanul, feldolgozatlanul kallódtak a könyvtár elhagyott zugaiban. A mostani plakátgyűjteményt a fellelt ötvenkét külföldi és nyolc magyar litografált plakát, illetve lap alkotja, de elképzelhető, hogy még felbukkanhatnak darabok. A plakátok soha nem voltak kiállítva, publikálva, reprodukálva, a gyűjtemény eredeti állapota rekonstruálhatatlan, története követhetetlen. A gyűjteményről források nem szólnak, a MKE levéltári anyagában és a mintarajzképző évenként megjelent.

ABCDekor - Arculattervezéstől a plakátnyomtatásig

ABCDekor - Arculattervezéstől a plakátnyomtatásig

Az ABCDekor a dekorációs szakmában komplett megoldásokat kínál nyomdai, digitális nyomtatási, és dekorációs munkára a tervezéstől egészen a kivitelezésig. Megrendelőink számára cégük, vállalkozásuk elgondolásait megvalósítjuk, arculattervezéstől egészen a plakátnyomtatásig. Digitális színes plakátnyomtatást vállalunk beltéri és kültéri alapanyagokra, valamint display termékeket forgalmazunk megrendelőink számára. Grafikai stúdiónk cégtáblákat és reklámfeliratokat tervez és kivitelez, és egy-egy arculat, design fejlesztésén kívül akár kézzel festett cégtáblát is gyártunk. Bármilyen különleges kirakati dekorációs munkát elvállalunk.

AD Advertising

AD Advertising

Cégünk közterületi reklámfelületeket ad bérbe kedvező áron - immáron több, mint tíz éve. Hirdetési helyeink lefedik a főváros főbb közlekedési csomópontjait. A kínálatunkban szereplő magas reklámértékű felületek egyedi méretűek és fekvésűek. Amennyiben bármelyik típusú felületünk iránt sikerült felkelteni érdeklődését, további információval szolgálunk - akár személyesen is - a részletekről.

Hirdetés
ADS Reklám

ADS Reklám

A reklám tájékoztatás, figyelemfelkeltés, egy üzenet eljuttatása a vásárló felé, mellyel segít döntést hozni. Célja, felhívni a figyelmet egy adott termékre vagy szolgáltatásra, és megfelelő kommunikációval elérni azt, hogy a konkurenciával szemben az adott terméket preferálja a vásárló. Kollégáink sokéves tapasztalattal, szaktudással állnak az Önök rendelkezésére, és segítenek kidolgozni azt a személyre szabott üzenetet, arculatot mely a leghatékonyabb módon szólítja meg az Ön célközönségét.

Ajándék grafikus (Spirit Lab)

Ajándék grafikus (Spirit Lab)

Iparművész tervezőgrafikusok + programozók egyedi megoldásai kis és középvállalatoknak garanciával, minőségi referenciával, akár online is. Nem hallom amit mondasz, mert hangosabb az, amit teszel. Mi biztosak vagyunk szakértelmünkben, de ezt tettekkel szeretnénk bizonyítani a puszta szavakon kívül. Kérjük tegyél próbára, hogy bizonyíthassunk és fogadd el ajándék szolgáltatásunkat, mely korlátozott ideig érhető el.

Akzent Media

Akzent Media

Az Akzent Media Kft-t 1989-ben alapította az Ausztriában jelentős piaci részesedéssel bíró Heimatwerbung GmbH, így több mint 15 éve van jelen Magyarországon a közterületi reklámpiacon. A cég elsősorban óriásplakátok készítésével és kihelyezésével foglalkozik, azonban az Út Reklám Kft-vel történt fúziót követően jelentős big-board állománnyal is rendelkezik. Az Akzent Média Kft. és magyarországi partnercégei, a Magnum Megaboards Kft., az Outdoor Zrt. valamint az Intermédia Kft. tagjai az EPAMEDIA csoportnak és ezáltal a közép és kelet-európai piac egyik legjelentősebb köztéri cégcsoportjához tartoznak.

Alkalmazott grafika (könyv- és plakátművészet)

Alkalmazott grafika (könyv- és plakátművészet)

Magyarországon a 19. század derekán jelentek meg az alkalmazott grafika különféle műfajainak első darabjai: számolócédulák, díszes kávéházi árlapok, nyomtatott hirdetmények. Fejlődésük szorosan összekapcsolódott a kereskedelem kiépülésével, így a századvégen gyorsult fel és vált a reklámgrafika a magyar művészet egyik legdinamikusabban fejlődő ágává. A magyar plakát története, a reformkori előzmények után, Benczúr Gyulának az 1885-ös Országos Kiállításra készített falragaszával kezdődött, amely még elsősorban képzőművészeti keretbe foglalt nyomtatott hirdetmény, és csak ezek után figyelemfelkeltő reklám. A mind több gyár és üzem, a kereskedelmi hálózat megerősödése, majd a mozi, a színház, a kiállítás és az újság fokozódó jelenléte a mindennapi életben, a politikai élet részeként pedig a pártküzdelmek és a választások nyomán nem egyszerűen egy műfaj érése zajlott le, hanem egyszersmind életművet alkotó nagy egyéniségek is színre léptek.

Alpintrade

Alpintrade

Vállalkozásunk 1991-ben alakult, tulajdonosai magánszemélyek. Az alapításkori szándék az volt, hogy a sporttevékenységünket és a korábbi szakmai tapasztalatokat kamatoztatva nyújtsunk, magas színvonalú építőipari szolgáltatást. Az alapítás óta eltelt 15 év alatt tevékenységünket szélesítettük. Ma már nem csak ipari alpinista eszközökkel végezhető munkákat vállalunk, hanem hagyományos kivitelezést igénylő feladatokat is ellátunk. Az építési szakipar számos területén kínáljuk szolgáltatásainkat.

Artportal - Plakátkiállítás

Artportal - Plakátkiállítás

Ferenczi és Tsai Aukciósház és Galéria A kiállítás anyaga az újonnan alakult Vintageposters Kft. készletének része, mely folytatása az eddigiekben 'Artbooks' projekt néven futó kezdeményezésnek. A Vintageposters Kft. Magyarország egyetlen modern és régi plakátok kereskedelmével is foglalkozó cége.

Budasign Reklám

Budasign Reklám

A nyugati országok nagyvárosaiban a 70-es évek végén kezdett igény mutatkozni egy olyan reklámfelület létrehozására, amely - a felhasználható területek csökkenése mellett is - jóval figyelemfelkeltőbb, és felületén több hirdető is megjelenhet, kiemelve így a felületet a statikus táblák tengeréből. A PRIZMA tábla vált a verseny győztesévé - lágy hullámmozgású képváltása, kultúrált megjelenése, és a felületek stabilitása bebizonyította, hogy reklám célokon túl városképi elvárásoknak is magasan megfelel.

Civertan

Civertan

A látványtérkép általában olyan aprólékos, igényes térképészeti alkotás, melyen sokszor városok, országrészek mutatkoznak be látványos módon. Azaz térképen a helyszínen megrajzolásra kerül egy épület vagy templom elnagyolt, stilizált módon, érzékeltetve hogy azon a helyszínen mi a látványosság. A fotó realisztikusnak mondott látványtérképek mellett, különösen a turizmus területén alkalmaznak olyan térképeket melyek valósághűen igényes, grafikai eszközökkel mutatnak be területeket, témaköröket, sok esetben tematikus módon. A látványtérkép sokszor olyan virtuális repülés, amin szembeötlő módon van kidolgozva lényeges, kiemelt terület, ezzel is segítve a tájékozódást, illetve az információ átadását. A soproni belváros látványtérképe Ferenc Tamás keze munkája alapján valósult meg, és amikor legutoljára hosszabb időt töltöttem a hűség és a szabadság városában, szinte minden szórakozóhelyen, keretezve látható volt a falon.

Tuti menü