Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Plakát - Egyéb plakáttal kapcsolatos dolgok képes leírás - Plakát.tlap.hu
részletek »

Plakát - Egyéb plakáttal kapcsolatos dolgok - Plakát.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: plakat.tlap.hu » Plakát - Egyéb plakáttal kapcsolatos dolgok
Keresés
Találatok száma - 11 db
 Plakát / flyer tervezés - flyerbeats

Plakát / flyer tervezés - flyerbeats

Szüksége van egy profi flyerre, plakátra, facebook borítóra rendezvényére? Csapatunk plakát / flyer tervezésével foglalkozik már több mint 10 éve. Minden stílusban képesek vagyunk kreatívan tervezni, mégis a legfőbb megrendelőink a Dj-k, zenei producerek, club tulajdonosok, rendezvényszervezők. Célcsoportunk: rendezvények, rendezvényhelyszínek, rendezvényszervezők, clubok, szórakozóhelyek. Bátran mondhatjuk, hogy nincs olyan megrendelői igény, amit ne tudnánk teljesíteni. A honlapunkon üzemeltetünk egy blogot, ahol friss és minőségi híreket, beszámolókat, tapasztalatokat, kulisszatitkokat osztunk meg a látogatókkal.

3D-s plakátok

3D-s plakátok

Nagyméretű házszám felirat kivitelezés telephelyekre. Kivitelezés a fővárosban.Mert a látogatókat határozottan motiválni kell. Ily módon válik igazi habbetűkészítő gépezetté a Habbetű weboldal. A Habbetű által felhelyezett 3D habbetű, mely akkor is designt tükröz, ha a cégtulajdonos éppen valami egészen más dologgal foglalkozik. Akár szabadidős tevékenységgel is töltheti idejét, mialatt a felirata mindvégig látható az ügyfeleknek. Ide tartozó kérdéskörben számtalan szakértő tanulmányt fedezhet fel a habbetu.hu weboldal blogján.

A plakátgyűjtemény

A plakátgyűjtemény

A Magyar Képzőművészeti Egyetem könyvtárában fellelt plakátok feldolgozásakor, a gyűjtemény történetének, egykori állapotának rekonstruálásakor számos akadályba, nehézségbe ütköztünk.1 Az igen értékes, többségében a XIX-XX. század fordulóján készült litografált plakátok, lapok ugyanis csak az utókor számára alkotnak különleges művészi értékű gyűjteményt. A kortársak, a gyarapítók szemében valószínűleg csupán érdekességek, a művészet új műfajainak mintadarabjai, esetleg tanítási segédeszközök lehettek. Soha nem alkottak összefüggő, különálló gyűjteményt, bekerülésük nincsen pontosan dokumentálva, a könyvtár leltárkönyvében egy csoportként szerepelnek, ahol csak a darabszámot jelölték meg, az alkotókat nem. Mivel nem tulajdonítottak nekik komoly művészi értéket, nem kezelték őket értékes alkotásokként, az idők során egy részük elveszett, a meglévők hollétéről sem tudtak, leltározatlanul, feldolgozatlanul kallódtak a könyvtár elhagyott zugaiban. A mostani plakátgyűjteményt a fellelt ötvenkét külföldi és nyolc magyar litografált plakát, illetve lap alkotja, de elképzelhető, hogy még felbukkanhatnak darabok. A plakátok soha nem voltak kiállítva, publikálva, reprodukálva, a gyűjtemény eredeti állapota rekonstruálhatatlan, története követhetetlen. A gyűjteményről források nem szólnak, a MKE levéltári anyagában és a mintarajzképző évenként megjelent.

Grafika magazin hírek
Ügyes grafikai megoldásokkal készített óriás betű
Ügyes grafikai megoldásokkal készített... A vektoros programokkal készített rajz kicsiben, végeredményben azonos lesz a bármekkora méretű logónkkal. Úgynevezett arányos felnagyítás végeredményt kapunk. Óriási méretű betű is elkészíthető grafikai programunkkal, amit később élethű nagyságban láthatunk viszont. Természetesen az óriás betűk előállításához megfelelő technikai hátterek szükségesek....
A led világítás legjobb hatása akkor látszik a legjobban, ha kellő távolságra van szerelve.
A led világítás legjobb hatása akkor... A hátulról világított felirat-logónál, amikor a led beépítésre kerül reklám...
A számítógépes grafika atyja kapta az idei Kiotó-díjat
A számítógépes grafika atyja kapta az... Az újabb díjat bezsebelő Ivan Sutherland az informatika történetének legnagyobb...
Civertan

Civertan

A látványtérkép általában olyan aprólékos, igényes térképészeti alkotás, melyen sokszor városok, országrészek mutatkoznak be látványos módon. Azaz térképen a helyszínen megrajzolásra kerül egy épület vagy templom elnagyolt, stilizált módon, érzékeltetve hogy azon a helyszínen mi a látványosság. A fotó realisztikusnak mondott látványtérképek mellett, különösen a turizmus területén alkalmaznak olyan térképeket melyek valósághűen igényes, grafikai eszközökkel mutatnak be területeket, témaköröket, sok esetben tematikus módon. A látványtérkép sokszor olyan virtuális repülés, amin szembeötlő módon van kidolgozva lényeges, kiemelt terület, ezzel is segítve a tájékozódást, illetve az információ átadását. A soproni belváros látványtérképe Ferenc Tamás keze munkája alapján valósult meg, és amikor legutoljára hosszabb időt töltöttem a hűség és a szabadság városában, szinte minden szórakozóhelyen, keretezve látható volt a falon.

Egyedi poszter nyomtatás - Netprinter

Egyedi poszter nyomtatás - Netprinter

Poszter és vászonkép nyomtatás akár egy nap alatt, egyedi méretekben is. Dobd fel otthonodat, vagy lepd meg barátaidat, szeretteidet egyedi fénykép alapján készült termékeink egyikével, melyeket kifogástalan minőségben, a legkorszerűbb technológiával készítünk el számodra. Vászonfotóink és fotóposztereink hosszú ideig megőrzik eredeti szépségüket, a habkarton nyomtatással készült darabok pedig igazán egyedi dizájnt képviselnek. Válassz minket, ha poszter készítésről van szó, remek árakkal, gyors ügyintézéssel várunk!

Kész plakátok

Kész plakátok

Meríts mások plakát ötleteiből! Hasznos lehet mások ötleteit megnézni vagy akár kész plakátjait át is venni. Épp ezért tematizáltan gyűjtjük a különféle plakátokat. A kicsinyített plakátok mellett leírásokat ill. egyéb információkat is olvashattok. Ha megvan Word-ben is, akkor azt jelezzük (egyéb esetben csak jpeg-ben kaptuk meg). A Word előnye, hogy szerkeszthető (csak ne feledd átírni az összes diákkörspecifikus infót) Ha van saját plakátod, és úgy gondolod hogy ez inspirálná a többi plakátkészítő társadat, valamint szívesen megosztanád másokkal, itt lehetőséged van rá. A leginkább úgy segíthetsz, ha Word formátumú fájlt küldesz emailben, a rovat kezdőoldalán megadott címünkre. (Egyéb tapasztalatokat is szívesen fogadunk a plakátokkal, reklámozással kapcsolatban ugyanitt.)

Könyv a plakátozásról

Könyv a plakátozásról

A Palkát a korábban megjelent Embléma címû könyv folytatásaként ; a hazai plakáttervezés rendszerváltás óta eltelt idôszakát mutatja be. A sorozat célja, hogy az alkalmazott vizuális mûvészet különbözô területeinek rövid életû, ám képi környezetünket nagymértékben meghatározó alkotásait összegyûjtse, dokumentálja és bemutassa. A könyv anyagának alapját az a gyûjtemény képezte, amelyet a szakmával hivatásszerûen foglalkozó szakemberekhez intézett felhívásunk nyomán maguk az alkotók bocsájtottak rendelkezésünkre. A több mint ezerötszáz összegyûlt mû közül az erre az alkalomra felkért szakértô bizottság választotta ki azt a mintegy háromszáz alkotást, melyek a kötetben közlésre kerültek.

MobilPresent Kft.Mobil plakáttartó állványok, az összecsukható prezentáció

MobilPresent Kft.Mobil plakáttartó állványok, az összecsukható prezentáció

CÉGÜNK AZ MOBIL INSTALLÁCIÓK SPECIALISTÁJA. Cégünk termékei olyan összecsukható és könnyedén hordozható speciális reklámállványok, amelyeket reklám illetve marketing céllal alkalmazhat rendezvényein. Alkalmazásuk feltűnően látványos hatást eredményez, így a célcsoport fele közvetített marketingüzenet, sokkal jobb hatásfokkal adódik át, és rögzül. Hatékony és praktikus látványelem mindenhol, legyen az kiállítás, promóció, termékbemutató, vagy eladáshelyi marketing. Kínálatunk több mint 50 féle grafikus háttér rögzítésére alkalmas állvány (kiállítási installáció, mobil display): Roll Up, X Banner, L Banner, Pop Up sajtófal, prospektustartó állvány, megállító tábla, stb? Általánosan jellemző tulajdonságuk, hogy szerszámok használata nélkül nagyon logikusan, pillanatok alatt összeállíthatók, illetve használat után nagyon kis méretre összecsukhatók. Mivel összecsukott állapotukban kis helyen elférnek, így a rendezvények közti időszakokban könnyen tárolhatók. Gyakran jelentkezünk új megoldásokkal, így felelve meg a változó kihívásoknak. Megrendeléseit saját raktárkészletről azonnal szállítjuk, nagy mennyiségben is. ÉLJEN A LEHETŐSÉGEIVEL. MI BIZTOSÍTJUK HOZZÁ A PROFI HÁTTERET.

Plakátkészítés technikái

Plakátkészítés technikái

Legyen szó kezdőről, vagy haladóról, a tartalomjegyzék alapján mindenki megtalálja benne azt, amit már tud és amit még nem. A plakátfelelősnek feltétlenül érdemes átolvasni, a leírt funkciókat kipróbálni, hiszen ha valaki csak kicsit ismeri a Word-öt, akkor nehezen tud színvonalas plakátokat csinálni, a leírás alapján azonban már nagy eséllyel igen.

Hirdetés
Plakátkészítő pályázat

Plakátkészítő pályázat

Bizonyára mindannyian tapasztaljátok környezetetekben az egyre terjedő egészségkárosító szokásokat. Sokan vannak, akik elszomorító módon önpusztító életet élnek. Gondoljunk csak a dohányzásra, amellyel a füstölgők' nem csak önmaguk, de a környezetükben élők egészségét is rombolják. De van esélyünk arra, hogy egy tisztább, egészségesebb, mosolygósabb világban éljünk!

Választási plakátok nyomtatása

Választási plakátok nyomtatása

Printxpress ha egy profi nyomdát keres! Kérjen ajánlatot otthonról, legyen szó akár plakát, dm levél, brossúra, szórólap, mappa, naptár nyomtatásról kis vagy nagy tételben. A plakátokat a méret és a példányszám függvényében akár 1 nap alatt elkészítjük. A plakátoknak fényes vagy matt fóliával, UV lakkal, fluoreszcens festékekkel további díszítő effekteket tudunk adni! Igény esetén a plakátok fém vagy műanyag sínezését is vállaljuk!

Tuti menü