Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Plakát - Nyomda képes leírás - Plakát.tlap.hu
részletek »

Plakát - Nyomda - Plakát.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: plakat.tlap.hu » Plakát - Nyomda
Keresés
Találatok száma - 36 db
 Deko-Ratio Design

Deko-Ratio Design

A Deko-Ratio Design Stúdió reklámgrafikai tervezéssel és reklámeszközök teljeskörű kivitelezésével foglalkozó szervezet. A vizuális kommunikáció területén a kreatív koncepció kidolgozásától a grafikai tervezésen keresztül a kivitelezésig komplex szolgáltatáscsomaggal állunk megbízóink rendelkezésére.

ABCDekor - Arculattervezéstől a plakátnyomtatásig

ABCDekor - Arculattervezéstől a plakátnyomtatásig

Az ABCDekor a dekorációs szakmában komplett megoldásokat kínál nyomdai, digitális nyomtatási, és dekorációs munkára a tervezéstől egészen a kivitelezésig. Megrendelőink számára cégük, vállalkozásuk elgondolásait megvalósítjuk, arculattervezéstől egészen a plakátnyomtatásig. Digitális színes plakátnyomtatást vállalunk beltéri és kültéri alapanyagokra, valamint display termékeket forgalmazunk megrendelőink számára. Grafikai stúdiónk cégtáblákat és reklámfeliratokat tervez és kivitelez, és egy-egy arculat, design fejlesztésén kívül akár kézzel festett cégtáblát is gyártunk. Bármilyen különleges kirakati dekorációs munkát elvállalunk.

Ajándék grafikus (Spirit Lab)

Ajándék grafikus (Spirit Lab)

Iparművész tervezőgrafikusok + programozók egyedi megoldásai kis és középvállalatoknak garanciával, minőségi referenciával, akár online is. Nem hallom amit mondasz, mert hangosabb az, amit teszel. Mi biztosak vagyunk szakértelmünkben, de ezt tettekkel szeretnénk bizonyítani a puszta szavakon kívül. Kérjük tegyél próbára, hogy bizonyíthassunk és fogadd el ajándék szolgáltatásunkat, mely korlátozott ideig érhető el.

Grafika magazin hírek
Ügyes grafikai megoldásokkal készített óriás betű
Ügyes grafikai megoldásokkal készített... A vektoros programokkal készített rajz kicsiben, végeredményben azonos lesz a bármekkora méretű logónkkal. Úgynevezett arányos felnagyítás végeredményt kapunk. Óriási méretű betű is elkészíthető grafikai programunkkal, amit később élethű nagyságban láthatunk viszont. Természetesen az óriás betűk előállításához megfelelő technikai hátterek szükségesek....
A led világítás legjobb hatása akkor látszik a legjobban, ha kellő távolságra van szerelve.
A led világítás legjobb hatása akkor... A hátulról világított felirat-logónál, amikor a led beépítésre kerül reklám...
A számítógépes grafika atyja kapta az idei Kiotó-díjat
A számítógépes grafika atyja kapta az... Az újabb díjat bezsebelő Ivan Sutherland az informatika történetének legnagyobb...
CopyMax fénymásoló - gyorsnyomda - kötészet

CopyMax fénymásoló - gyorsnyomda - kötészet

Cégünk Budapesten, a XI. kerületben elsősorban fénymásolással, nyomtatással, bélyegző- és névjegykészítéssel, szakdolgozatkötéssel foglalkozik, továbbá lézergravírozással, tervrajznyomtatással és egyedi ajándéktárgyak készítésével is szolgálhatunk. Egyedi ajándéktárgyaink között megtalálható a póló, bögre, naptár, söröskorsó, egérpad, kulacs, tolltartó és persely, melyekre tetszőleges képet és/vagy feliratot nyomtatása.

Dekor-el

Dekor-el

Kezdetben a számítástechnika berobbanása előtt címfestéssel foglalkoztunk, mely a cégtáblák kézi elkészítésének hagyományos módja. A technika fejlődésével lépést tartva 90-ben megvásároltuk első számítógépünket és fóliavágó plotterünket. Ezek az eszközök nagy mértékben növelték termelékenységünket és igen precíz kivitelezést tettek lehetővé. A folyamatosan növekvő igények hatására családi vállalkozássá bővültünk és két dekorációs műhely kialakítására került sor. A dinamikus növekedés szükségessé tette a cég működési formájának megváltoztatását és 1997-ben megalapítottunk a jelenleg is működő Dekor-el Bt-t. A cég ekkor már két tulajdonossal működik tovább: Kovács Lajosné és lánya Gáspárné Kovács Angelika. Folyamatos műszaki fejlesztés egyik meghatározó lépcsőfoka volt 2001-ben egy nagyformátumú digitális nyomtató megvásárlása. Műhelyünk 2004 nyaráig a Debrecenben a Kincseshegy utcán volt megtalálható, majd ekkor új telephelyre költöztünk. Az új telephelyen udvaron kialakított kiváló parkolási lehetőségekkel várjunk régi és új ügyfeleinket.

Dicentra Stúdió Plakátnyomtatás

Dicentra Stúdió Plakátnyomtatás

Szeretném figyelmébe ajánlani dekoratőr cégünk honlapját! Reklámstúdiónk sokmindennel foglalkozik, többekközt: plakát nyomtatással, reklámtábla,világító reklámtábla, poszter, molinó, zászló, plasztikus betű, habbetű, térbeli felirat, 3d betű készítéssel,szórólap nyomtatással, és még sok egyéb dekoratőr munkával is foglalkozunk! Mindenki bizalommal fordulhat hozzánk! Remélem segítségükre lehettem! Tisztelettel: Dicentra

Digitális nyomda - Toma Print

Digitális nyomda - Toma Print

Cégünk 1996-ban alakult családi vállalkozásként, ami azóta betéti társasággá nőtte ki magát. 8 éve foglalkozunk reklám feliratozással és egyedi reklám- tárgyak gyártásával. 2004-ben digitális nyomdai szolgáltatással bővült kínálatunk. Megalakulásunk óta célunk, hogy a legmodernebb technikai eszközökkel rendelkezzünk, így megrendelőink igényeit teljes mértékben ki tudjuk elégíteni akár az egy darabos rendelésektől a több száz darabos projektekig. Fő profilunk az egyedi reklámajándék készítése, sportruházatok, céges ruházatok, molinók feliratozása, reklámok készítése magánszemélyek, valamint sportegyesületek, vállalkozások és cégek részére.

DPC nagyformátumú palkát éa fotó nyomtatás

DPC nagyformátumú palkát éa fotó nyomtatás

Gondolták volna, hogy a plakátok már az 1800-as évek végén is közkedvelt médiumnak számítottak? Még neves festő- és rajzművészek is szívesen hódoltak a reklámeszközök ezen válfajának - lásd Toulouse-Lautrec vagy Mucha plakátművészetét. A technika azóta fejlődött, de egy jól megválasztott kép és egy sokat mondó, de rövid szöveg továbbra is hatásos eszköze a figyelemfelkeltésnek. Fontos, hogy a plakát gyorsan kommunikáljon, távolról is olvasható legyen, valamint az autóban ülők mozgás közben, egy rápillantás alkalmával is be tudják fogadni az információt. Ha van már egy plakátterve, nálunk többféle hirdetési felület és megoldás közül választhat: ha ecsetet nem is ragadunk, de nagy formátumú digitális nyomtatással europlakát, épületháló (mesh), molinóés CLP elkészítését vállaljuk.

Feri-print

Feri-print

A Feri-print Kft. 100%-osan magyar kisvállalkozás, amelyet 2001. szeptember 6-án létrejött szerződéssel alapítottunk. Az alapítás időszerűségét az indokolta, hogy megelőzően Vörös Ferenc egyéni vállalkozó kis nyomdájában a megrendelések megszaporodtak, így sikerült a kft alakulásához szükséges alaptőkét összegyűjteni.A nyomda ofszet technológiával dolgozik.

Hirdetés
Kilenc Karakter

Kilenc Karakter

Egyedi nyomtatási technikánkkal képesek vagyunk Önnek akár egyetlen példány matricát, plakátot, textilnyomatot is elkészíteni, maximum 3,2 méter szélességben. A hosszának csak a képzelet szab határt. Nagy mennyiségű nyomtatásnál kedvezményeket adunk. Akár díjmentesen készítjük el nyomatainak grafikai tervét, 20 nm feletti nyomtatásnál jelentős árcsökkenést garantálunk. Nyomatainkra akár 7-8 év garanciát is tudunk biztosítani!

Másoló Futár Kft

Másoló Futár Kft

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik digitális nyomdai szolgáltatásokkal, főbb tevékenységünk a plakátnyomtatás, kasírozás, plakát szkennelés. Nálunk a legjobb minőséget kapja a legkedvezőbb árért. Az elkészült munkát Budapest területén belül díjtalanul kiszállítjuk. Cím: Budapest 1095 Soroksári út 48.

Molino

Molino

Óriásplakát kihelyezés, óriásplakát kiragasztás, city light, plakát ragasztás. Cégünk saját plakát és reklámeszköz raktárral rendelkezik. Óriásplakátragasztóink országosan tevékenykednek, minden megyeszéhely saját plakátragasztók heyezik ki az óriásplakátokat. Plakátok kihelyezését A4-es plakát mérettől 300m2-es reklámtábla méretig vállalunk. Plakátragasztóink alpiista, illetve földi plakát kihelyezést vállalnak országosan, beltérre illetve kültérre egyaránt. A plakátok kihelyezéséről E-mailben küldünk igazoló fotót. A bérelhető óriásplakátok esetében monitoring szolgáltatást vezettünk be, melynek keretében a bérelhető óriásplakátok állapotát, kihelyezési időpontját, megvilágítás működését, és a zöldtakarást jelentik munkatársaink.

Molinó

Molinó

A PVC ponyva alapanyag, kimondottan kültéri reklámhordozó. Különböző felületű, grammsúlyú változata létezik. A legelterjedtebb a frontlit változat, mely egyoldalról nyomtatható, lehet laminált és öntött kivitelű is. Utóbbi hosszabb élettartammal bír. A fényzáró betéttel készült változat ellenáll a hátulról érkező erős fényforrásnak. Népszerű, mert könnyen telepíthető. Az építési háló a lyukacsos szerkezetnek köszönhetően légáteresztő, ezért feszítéses kihelyezéshez kifejezetten ajánljuk. Ponyva nyomtatása Eco-Solvent festékkel történik, mely a kültéri időjárás viszonyoknak jól ellenáll. 

One Way Design

One Way Design

Ha valami igazán különlegesre és feltűnőre vágyik, nem hagyhatja ki marketingeszközeinek portfoliójá- ból a 3 dimenziós plakátot. A 3D-s megjelenés még valósá- gosabbá teszi a reklám jelenlétét, esztétikus és látványos megjelenése segíti, hogy a reklám üzenetét minél hatékonyabban eljutassa a fogyasztókhoz. A másik nagy előnye, hogy cégünk országos szinten egyidejűleg helyezi ki a plakátokat, így az egész ország területén történő egységes megjelenéssel azonnal felismerhető reklámfelületet biztosít a terméknek.

Óriásplakát Budapest - Printprodukció

Óriásplakát Budapest - Printprodukció

A Print Produkció Kft. nyomdai termékek gyártásával, illetve megvalósításának optimalizálásával foglalkozik. Sok éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink fő célja, hogy teljes körűen kielégítse megrendelőink nyomdai igényeit néhány négyzetmétertől egészen az országos kampányig. Öntapadó fóliáink lehetnek permanensek, visszaszedhetők, belülről ragaszthatók vagy átvilágíthatók. A beltéri plakátok papír, PVC vagy öntapadó vinyl alapanyagúak. One way vision fóliáinkkal az adott üveg, illetve portálfelület maximális felületét kihasználhatja különleges reklámfelületet létrehozva, mely átengedi a fényt, mégsem lehet belátni. Járműdekorációval felöltöztetheti céges autóit, vagy akár tömegközlekedési eszközöket is vállalkozása arculatával. Ponyvával felszerelt gépjárművei is Önt hirdethetik a városban, az országban. Igény esetén termékeinket dekoratőreink és alpinista alvállalkozónk ki is helyezi, így biztosítva a nyomatok helyes használatát. Mennyiségtől függően, nálunk lehetőség van 24/48 órás sürgősségi gyártásra, akár már 1 négyzetmétertől is. Munkák fontos része a logisztika, így vásárlóink igényeinek megfelelően az ország bármely pontjára, de akár még külföldre is leszállítjuk a m

Óriásplakát, plakát, poszter - DigitalPrinter

Óriásplakát, plakát, poszter - DigitalPrinter

A digitális reklám és nyomdaipar egyike a világ leggyorsabban fejlődő ágazatainak, így elég nehéz lépést tartani vele. Oldalunkon az egyes reklámhordozóknak, reklámeszközöknek (PVC ponyva, molinó, öntapadós vinyl, plakátok, mesh épületháló) külön figyelmet szentelünk, ezáltal segítséget nyújtva a reklámszakmában nem annyira járatos cégtulajdonosoknak, hirdetőknek, illetve reklámstúdióknak, reklámcégeknek is. Terveink szerint igyekszünk oldalunkat napra készen tartani és az újításokról minél előbb beszámolni.

OSG

OSG

Óriásnyomtatásról akkor beszélünk, amikor túllépünk a hagyományos nyomdatechnika által kínált mérethatárokon. A folyamatos innovációnak köszönhetően válnak mind változatosabbá a városképet is meghatározó nagyméretű megjelenések. Alapanyagok szerint a legtöbb óriásnyomtatott termék papírra készül: citylightok, különféle méretű óriásplakátok, nagyobb kirakatdekorációk, és ide tartoznak a kartonra illetve hullámkartonra készülő beltéri dekorációk: display-k, attrapok, standee-k, egyéb POP/POS termékek is. További jelentős szegmens az öntapadó fóliák köre, amely lehet járműdekoráció (tömegközlekedés, személygépkocsi, flotta, taxi, kamion), de normál kül- és beltéri tábla- és kirakatdekoráció is. A közterületen a leginkább szembeötlő hatalmas felületek flexibilis PVC alapanyagokra (frontlight, backlight, építési háló) készülnek, ahol a nyomtatott szegmenseket megfelelő konfekcionálással (hegesztéssel, gyűrűzéssel) szinte korlátlan méretben le lehet gyártani.

Tuti menü