Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Plakátkiállítás képes leírás - Plakát.tlap.hu
részletek »

Plakátkiállítás - Plakát.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: plakat.tlap.hu » Plakátkiállítás
Keresés
Találatok száma - 8 db
10. ARC plakátkiállítás

10. ARC plakátkiállítás

Szeptember 3-án nyitott az idei ARC plakát kiállítás az Ötvenhatosok terén. A nyertes plakátok egészen szeptember 22-ig lesznek megtekinthetőek itt. Az idei ARC kiállításon mindenki téphet a Restart feliratos kordonszalag gurigából. A szalaggal megjelölt - mindannyiunk számára kérdéseket felvető - tárgyak, épületek, helyzetek fotóját, vagy photoshopban elkészített kamuflázsát a palyazz@arcmagazin.hu-ra küldhetitek el! A jelölőszalagot keresd az ARC-on szeptember 3-22. között, az Ötvenhatosok terén!

Artportal - Plakátkiállítás

Artportal - Plakátkiállítás

Ferenczi és Tsai Aukciósház és Galéria A kiállítás anyaga az újonnan alakult Vintageposters Kft. készletének része, mely folytatása az eddigiekben 'Artbooks' projekt néven futó kezdeményezésnek. A Vintageposters Kft. Magyarország egyetlen modern és régi plakátok kereskedelmével is foglalkozó cége.

Dohánymúzeum - Régi dohányos plakátok

Dohánymúzeum - Régi dohányos plakátok

Átfogó magyar dohányzástörténeti oldal. Saját, több mint 1550 darabos gyűjteményem bemutatása: megszűnt, régi magyar cigaretták, szivarok, fogyasztási dohányok a századfordulótól napjainkig. Több mint 4700 kép idézi a múltat, emellett olvashatnak írói véleményeket, dohányos témájú verseket, novellákat, múltbéli illemszabályokat. A lényeget összefoglaló, tömör, de érdekes leírásban mutatom be magát a dohány növényt, a dohányzás elterjedését és a dohányzás magyarországi történetét. Rengeteg régi reklámplakát, számolócédula, dohányzással kapcsolatos képeslap is megtalálható az oldalon. Korabeli újságcikkek, mi több filmhíradó felvételek között is lehet böngészni. Nagyjából havonta újabb és újabb termékleírást, vagy valami kiemelt témát olvashatnak a címoldalon. A gyűjteményben felesleges vagy duplán szereplő darabok megvásárolhatók. Szeretettel várom a kérdéseket, javaslatokat, saját emlékeket. Jó emlékezést kívánok mindenkinek!

Grafika magazin hírek
Ügyes grafikai megoldásokkal készített óriás betű
Ügyes grafikai megoldásokkal készített... A vektoros programokkal készített rajz kicsiben, végeredményben azonos lesz a bármekkora méretű logónkkal. Úgynevezett arányos felnagyítás végeredményt kapunk. Óriási méretű betű is elkészíthető grafikai programunkkal, amit később élethű nagyságban láthatunk viszont. Természetesen az óriás betűk előállításához megfelelő technikai hátterek szükségesek....
A led világítás legjobb hatása akkor látszik a legjobban, ha kellő távolságra van szerelve.
A led világítás legjobb hatása akkor... A hátulról világított felirat-logónál, amikor a led beépítésre kerül reklám...
A számítógépes grafika atyja kapta az idei Kiotó-díjat
A számítógépes grafika atyja kapta az... Az újabb díjat bezsebelő Ivan Sutherland az informatika történetének legnagyobb...
Kiosztották az ARC plakátkiállítás díjait

Kiosztották az ARC plakátkiállítás díjait

Rendhagyó módon nem tartanak megnyitót a 10. ARC plakátkiállítás szervezői. A díjakat kedd délelőtt osztották ki, a csaknem 1000 beérkezett pályaműből kiválasztott munkákat pedig szeptember 3-tól 22-ig nézhetik meg az érdeklődők a budapesti 56-osok terén. Az ARC Restart. Te mivel kezdenéd?" szlogennel meghirdetett pályázatának fődíját Kovács Tamás Önerő című munkája nyerte, a második helyezett Takács Béláné magyar zászlót ábrázoló cím nélküli alkotása lett. A beérkezett pályaművek szeptember 3. és 22. között lesznek láthatók. A szervezők tapasztalatai szerint legalább százezezren lesznek kíváncsiak a szabadtéri tárlatra.

Klímaváltozást hozott a plakátkiállítás

Klímaváltozást hozott a plakátkiállítás

Számos plakáttervező döntött úgy, hogy viccesen dolgozza fel a globális felmelegedés és/vagy lehűlés témáját. És milyen igazuk van! 2007-ben nyolcadik alkalommal volt ARC Plakátkiállítás Budapesten, az 56-osok terén (a volt Felvonulási téren). A több ezer beküldött plakáttervből a legjobbakat, legfantáziadúsabbakat bemutató szabadtéri tárlat már a megnyitó hétvégéjén zsúfolt volt az érdeklődőktől. A gondolkodásra ösztönző, szinte kötelező aktuálpolitikai és emberjogi témákon túl számos plakáttervezőt ihletett meg az idei, rekordokat döntő nyári hőség, az egyre gyakoribbnak tűnő szélsőséges időjárás, illetve általában a globális felmelegedés.

Plakátkiállítás a FSzEK-ben

Plakátkiállítás a FSzEK-ben

Ma megtekintettük. Mindenki, aki még nem látta, menjen el, mert nagyon érdemes! Holnap van az utolsó nap, szóval tessen igyekezni... Láttunk rengeteg vicces kiírást, érdemes a részletekre utazni. Volt vagy 5-10 Millire szóló invitálás, ezeket jobb időkben a Millin állítanák ki... Nem lövöm le a poént, de a legjobb szerintem a BKV által szponzorált két felirat volt.

Plakátkiállítás a várban

Plakátkiállítás a várban

Munkásságát bemutató tárlatot és a Lengyel plakát című időszaki kiállítást a Dobó István Vármúzeumban. A hazánkban különlegességnek számító kiállítást Jan Paczek, Przemysl megye kormányzója és Mariusz Jerzy Olbromski, a Przemyśl Vidéke Nemzeti Múzeum igazgatója nyitotta meg tegnap délután, a Dobó bástyában. Przemyśl és Eger kulturális kapcsolata hosszabb időre nyúlik vissza. A hét éve szorosabbra fűzött együttműködést a megújulás jellemzi, jelentette ki Veres Gábor, a Dobó István Vármúzeum igazgatója köszöntőjében, a Heves Megyei Múzeumi Szervezet és a Muzeum Narodowe Ziemi Przemyskiej szervezésében létrejött tárlatok megnyitóján.

Plakátkiállítás... ahogy mi látjuk

Plakátkiállítás... ahogy mi látjuk

Idén harmadszor, változatlan keretek között rendezi meg az arc-formáció akár hagyományosnak is tekinthető plakát és videoversenyét. gen eltelt egy év. Ismét megtelik a Felvonulási tér élettel. Otthoni nagy magányomban ülve az öcsém rontott be a szobámba. Te ez a plakátosdi ez iszonyú jó. ... Ritkán van valamiről ilyen pozitív véleménye, bár nem túl műértő a szentem. A lényeg az, hogy megmozdított bennem valamit, mégpedig azt, hogy ezt meg kell néznem. Kerestem egy "csak félig zsúfolt napot", és nekivágtam a városnak.

Tuti menü