Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Plakátozó Cégek A-M képes leírás - Plakát.tlap.hu
részletek »

Plakátozó Cégek A-M - Plakát.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: plakat.tlap.hu » Plakátozó Cégek A-M
Keresés
Találatok száma - 18 db
ADS Reklám

ADS Reklám

A reklám tájékoztatás, figyelemfelkeltés, egy üzenet eljuttatása a vásárló felé, mellyel segít döntést hozni. Célja, felhívni a figyelmet egy adott termékre vagy szolgáltatásra, és megfelelő kommunikációval elérni azt, hogy a konkurenciával szemben az adott terméket preferálja a vásárló. Kollégáink sokéves tapasztalattal, szaktudással állnak az Önök rendelkezésére, és segítenek kidolgozni azt a személyre szabott üzenetet, arculatot mely a leghatékonyabb módon szólítja meg az Ön célközönségét.

Akzent Media

Akzent Media

Az Akzent Media Kft-t 1989-ben alapította az Ausztriában jelentős piaci részesedéssel bíró Heimatwerbung GmbH, így több mint 15 éve van jelen Magyarországon a közterületi reklámpiacon. A cég elsősorban óriásplakátok készítésével és kihelyezésével foglalkozik, azonban az Út Reklám Kft-vel történt fúziót követően jelentős big-board állománnyal is rendelkezik. Az Akzent Média Kft. és magyarországi partnercégei, a Magnum Megaboards Kft., az Outdoor Zrt. valamint az Intermédia Kft. tagjai az EPAMEDIA csoportnak és ezáltal a közép és kelet-európai piac egyik legjelentősebb köztéri cégcsoportjához tartoznak.

Alpintrade

Alpintrade

Vállalkozásunk 1991-ben alakult, tulajdonosai magánszemélyek. Az alapításkori szándék az volt, hogy a sporttevékenységünket és a korábbi szakmai tapasztalatokat kamatoztatva nyújtsunk, magas színvonalú építőipari szolgáltatást. Az alapítás óta eltelt 15 év alatt tevékenységünket szélesítettük. Ma már nem csak ipari alpinista eszközökkel végezhető munkákat vállalunk, hanem hagyományos kivitelezést igénylő feladatokat is ellátunk. Az építési szakipar számos területén kínáljuk szolgáltatásainkat.

Grafika magazin hírek
Ügyes grafikai megoldásokkal készített óriás betű
Ügyes grafikai megoldásokkal készített... A vektoros programokkal készített rajz kicsiben, végeredményben azonos lesz a bármekkora méretű logónkkal. Úgynevezett arányos felnagyítás végeredményt kapunk. Óriási méretű betű is elkészíthető grafikai programunkkal, amit később élethű nagyságban láthatunk viszont. Természetesen az óriás betűk előállításához megfelelő technikai hátterek szükségesek....
A led világítás legjobb hatása akkor látszik a legjobban, ha kellő távolságra van szerelve.
A led világítás legjobb hatása akkor... A hátulról világított felirat-logónál, amikor a led beépítésre kerül reklám...
A számítógépes grafika atyja kapta az idei Kiotó-díjat
A számítógépes grafika atyja kapta az... Az újabb díjat bezsebelő Ivan Sutherland az informatika történetének legnagyobb...
Budasign Reklám

Budasign Reklám

A nyugati országok nagyvárosaiban a 70-es évek végén kezdett igény mutatkozni egy olyan reklámfelület létrehozására, amely - a felhasználható területek csökkenése mellett is - jóval figyelemfelkeltőbb, és felületén több hirdető is megjelenhet, kiemelve így a felületet a statikus táblák tengeréből. A PRIZMA tábla vált a verseny győztesévé - lágy hullámmozgású képváltása, kultúrált megjelenése, és a felületek stabilitása bebizonyította, hogy reklám célokon túl városképi elvárásoknak is magasan megfelel.

Dekoretta Stúdió

Dekoretta Stúdió

A reklámtábla anyaga általában plexi, alumínium vagy tömörített szivacsanyag (ongrofoam). A grafikától függően nyomtatással, fóliavágással, gravírozással készül egy vagy kétoldalas kivitelben. Igény szerint a grafikai tervezéstől a kihelyezéséig teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani.

DekorSprint

DekorSprint

Nyomtatás, kötészet, reklám, dekoráció? Akkor Ön minket keres! A leghétköznapibb szolgáltatásoktól kezdve, mint a fénymásolás, illetve a nyomtatás, , egészen a speciális igények kielégítéséig gyorsaságot, minőséget nyújtunk vásárlóinknak. A Dekorsprint Reklámnyomda jól felszerelt gépparkjának és szakembereinek köszönhetően számos területen nyújt szerteágazó szolgáltatásokat ügyfeleinknek. Ezekről részletesen a baloldali menüpont megfelelő részeiben olvashat.

Digitális plakátok

Digitális plakátok

Digitális plakátok forgalmazásával közel két évtizedes reklám- és marketingterületen szerzett tapasztalat birtokában kezdtünk el foglalkozni. Az a felismerés és meggyőződés vezetett minket, hogy az információs technológia rendkívül dinamikus fejlődésének következtében átalakuló világunkban az emberek információszerzési és -befogadási szokásainak változását figyelembe vevő új eszközöket és metódusokat kell alkalmaznunk a fogyasztók megszólítására és aktivizálásra. Ilyen korszerű technológia a digitális plakát. Cégünk biztosítja az ehhez kapcsolódó sokféle alkalmazás megvalósítását szolgáló komplex technikai, grafikai szolgáltatásokat a megfelelő digitálisplakát- rendszer kiválasztásától annak üzemeltetéséig.

Euroneon Reklámstúdió

Euroneon Reklámstúdió

Az Euroneon Reklámstúdió a partnerei "európai színvonalú" image megjelenítés hátterét biztosítja a legkorszerűbb kültéri és beltéri információ-hordozók kialakításával. Reklámfeliratok, cégtáblák, mozgó mechanikus és elektronikus hirdetők, tervezésével, telepítésével, kellékek forgalmazásával, gyártásával foglalkozunk. Az Euroneon 1992-ben alakult és reklámfelületek gyártására specializálódott. Számos nagy nemzetközi cég és branding-reklámcég beszállítói lettünk. Országszerte megtalálhatók kreatív tervezésű hirdetőtábláink, szervizfelirataink, reklámportáljaink. A fővárosban és vidéken több tetőreklám tervezését és kivitelezését végeztük. Gyártunk és telepítünk reklámtornyokat, óriásplakát-táblákat hagyományos és világító kivitelben egyaránt. Különböző kivitelű reklámtábláink megtalálhatók a nagy bevásárlóközpontokban.

Flashlight

Flashlight

A Flashlight Reklámberendezéseket Gyártó Kft. 10 éves múltra tekint vissza. Gyártóüzemünk ipari környezetben a Csepel Vas és Fémművek területén található. Cégünk 1000 m2-es területen grafikai stúdióval, lakatosüzemmel, nagyfeszültségű neonhajlító részleggel, gépgyártó üzemmel, modern berendezésekkel áll megrendelőink rendelkezésére.

Hirdetés
G&G Cégcsoport

G&G Cégcsoport

Az 1997-óta működő G& Cégcsoport országos szinten elismerté vált, melyre kiemelt referenciák utalnak. Tatabányai 4000 m2-es székhely mellett, Siófokon is üzemel 2000 februárja óta egy kirendeltség. A kezdetekkor kialakított árakat, folyamatosan a piac és az elvárások figyelembevételével alakítottuk, hogy mindig versenyképesek tudjunk maradni.

Hanka Média Reklámiroda

Hanka Média Reklámiroda

A közterületi reklám fogalomkörbe megszámlálhatatlan eszköz, és megjelenési forma tartozik. Beszélhetünk reklámtáblákról, tetőreklámról, molinóról, építési hálóról, világító portálokról és egyéb itt fel nem sorolt eszközről. Ezek akkor szolgálják legjobban a megrendelők igényeit, ha rendszerbe foglalva alkalmazzuk. Ennek érdekében precíz tervezési folyamatnak kell megelőzni az eszközök használatát. Megrendelés esetén az elérni kívánt cél ismeretében megtervezzük a közterületre kerülő felületek helyét, eszközét. Ezt követően megépítjük a berendezéseket, amelyeket bérbe adunk a kívánt időtartamra.

Hármas Határ

Hármas Határ

Cégünk Az Europlakát Kft. és az Avenir Budapest Kft. partnereként foglalkozik óriásplakát ragasztással Vas és Zala megye területén. Referenciamunkáinkat megtekintheti oldalunkon. Itt fénykpeket láthat eddig munkáinkról

Hungaro Média

Hungaro Média

Plakátozás szolgáltatásunk keretein belül vállaljuk plakátok kihelyezését közterületen különféle felületekre, valamint létesítményekben az erre alkalmas helyekre. Plakátozás szolgáltatásunk keretein belül vállaljuk plakátok kihelyezését közterületen különféle felületekre, valamint létesítményekben az erre alkalmas helyekre. (pl. Üzletek, óvodák, iskolák)Tevékenységünk kiterjed a kisebb plakátoktól egészen az óriásplakátokig bármilyen méretű plakát kihelyezésére.

Ipari Alpinista - Miskolc

Ipari Alpinista - Miskolc

Az 1990- ben alakult Alpinbau Mérnöki, Kereskedelmi, Ipari és Szolgáltató KFT., mára csaknem két évtizedes tapasztalattal alkalmazza az alpintechnikát az építőiparban, és vállalja egyéb, speciális szakértelmet igénylő ipari munkák elvégzését is. Tevékenységünk a generál kivitelezésen túl kiterjed gépészmérnöki, villamosmérnöki, és környezetvédelmi problémák feltárására, megoldására, illetve a mindezekkel kapcsolatos szaktanácsadásra is. Munkáink szakszerű, megbízható kivitelezését fejlett eszközparkunk teszi lehetővé.

Látni Fogod

Látni Fogod

A megfelelő termék kiválasztásának legfontosabb ismérvei a minőség és a választék. Ezért számos hazai és nemzetközi gyártó céggel állunk kapcsolatban. Partnereink kiválasztásánál fontos szerepet játszott eddigi munkásságuk, termékeik minősége és szolgáltatásuk színvonala egyaránt.

Mediacontact

Mediacontact

Vállalatunk 1996-ban alakult, és az elmúlt néhány év alatt a magyarországi közterületi hirdetési piac egyik közismert szereplőjévé fejlődött. A Mediacontact jelenleg a Balaton környékén a legjelentősebb, Budapesten az egyik leggyorsabban fejlődő közterületi reklámcég. A Balaton partján a Balaton Média hálózatában, a fővárosban pedig a korszerű, többfunkciós taxiállomásokhoz kapcsolódó plakáthelyeken több ezer hirdetési lehetőséget bocsátunk ügyfeleink rendelkezésére. Meggyőződésünk, hogy a gyors ütemben gyarapodó és egyre nagyobb versenyt támasztó hazai piacon sikereinket a szolgáltatások magas színvonalának kompromisszumokat nem ismerő fenntartásával és a hirdetési eszközök és hálózatok kreatív, a reklámfogyasztási és hirdetői igényeket a legmesszebb menőkig figyelembevevő fejlesztésével értük, és érjük a jövőben is el. Elégedett partnereink sokasága és a vállalatunk tevékenységéről megjelent híradások egyaránt ezt bizonyítják.

MediaSales

MediaSales

Óriási hangulat, lépcsőn ülés, tömeg. Ezzel a képpel találkozhattak azok, akik szeptember 29.-én ellátogattak a MediaSales, Cornerfilm és a Budapest Film összefogásából megrendezett jótékonysági filmvetítésre a Corvin Moziba, melyen Pedro Almodóvar Megtört Ölelések című spanyol drámáját mutatták be. A vendégek jókedvéről a Zwack Unikum és a Pántlika Borház és Pincészet által kínált kóstoló gondoskodott, továbbá Béres Szilárd (MediaGo elnök) humoros stílusban levezetett jótékonysági aukciója, melyet az Octopont tánc és színiiskola két bájos tagja nyitott meg egy fergeteges latin táncbemutatóval.

Tuti menü