Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Plakátozó Cégek N-W képes leírás - Plakát.tlap.hu
részletek »

Plakátozó Cégek N-W - Plakát.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: plakat.tlap.hu » Plakátozó Cégek N-W
Keresés
Találatok száma - 16 db
Padreklám

Padreklám

Padreklámmal foglalkozó diviziónkat 2007-ben alapítottuk. Ezzel egy Magyarországon szinte egyedülálló, új típusú reklámozási forma bevezetésére vállalkoztunk. A padreklám a tengerentúlon hetvenéves múltra tekint vissza, és még mindig folyamatosan növekvő piacra tesz szert. Hogy mi a titok? Felismerték: a padok fontos funkciót tölthetnek be az utca emberével folytatott kommunikációban. Nem csoda, hogy hamar a vállalkozók kedvencévé vált. Lényege: megfizethető, mégis sok fogyasztóhoz jut el az üzenete, ráadásul folyamatos szolgáltatást nyújt. A padreklám tökéletes ár - érték aránnyal működik.

Pannon Plakát

Pannon Plakát

Cégünk, a Pannon Plakát Reklám Kft. az egész országot lefedő média és köztéri reklámkampány megvalósítását vállalja, amely biztosítja az igényes és teljes körű megjelenést ügyfeleink részére. Legfőbb tevékenységünk saját reklámhordozóink bérbeadása, üzemeltetése, melyek lehetnek; kampánytáblák, egyedi méretű reklámtáblák, falfestések, tetőreklámok, építési hálók, molinók.

Partydesire

Partydesire

Cégünk 2003 elején indult a Molnár Autókölcsönző Bt. társcégeként, mivel ügyfeleink érdeklődését felkeltettük új ágazatunkkal a teljes körű rendezvény szervezéssel. Az autóipar területén elsődlegesen megnyitók, évfordulók, céges party-k, nyitott hétvégék, új gépkocsi bemutatások és reklámfilmek megtervezését, megszervezését és lebonyolítását vállalta cégünk. E felkéréseknél minden kívánságnak eleget tettünk. A programnak megfelelő helyszínek leszervezését, étkezést, díszítést, fellépőket, fotóst, videóst, szereplőket, meghívókat, ajándékokat stb.

Grafika magazin hírek
Ügyes grafikai megoldásokkal készített óriás betű
Ügyes grafikai megoldásokkal készített... A vektoros programokkal készített rajz kicsiben, végeredményben azonos lesz a bármekkora méretű logónkkal. Úgynevezett arányos felnagyítás végeredményt kapunk. Óriási méretű betű is elkészíthető grafikai programunkkal, amit később élethű nagyságban láthatunk viszont. Természetesen az óriás betűk előállításához megfelelő technikai hátterek szükségesek....
A led világítás legjobb hatása akkor látszik a legjobban, ha kellő távolságra van szerelve.
A led világítás legjobb hatása akkor... A hátulról világított felirat-logónál, amikor a led beépítésre kerül reklám...
A számítógépes grafika atyja kapta az idei Kiotó-díjat
A számítógépes grafika atyja kapta az... Az újabb díjat bezsebelő Ivan Sutherland az informatika történetének legnagyobb...
Plakát készítés

Plakát készítés

Egy plakát feladata, hogy fő mondandóját már messziről sugározza, felkeltse a kíváncsiságot. Ha ez megtörtént, a nézelődő rákoncentrál, és az apróbb részleteket is elolvassa. Mivel a plakátot nem viheti magával, fontos, hogy cselekvésre ösztönözzön, és tartalmazzon olyan elérhetőséget, aminek segítségével felveheti a kapcsolatot. A lényeg egy-két szó, vagy egy nyereményjáték is lehet, de egy fénykép is kiválthatja a kíváncsiságot.

Plakát nyomtatás

Plakát nyomtatás

Plakát nyomtatás - a színek óriása: A plakát nagyméretű kültéri vagy beltéri hirdetmény, amely szöveges és grafikus elemet tartalmaz. Méretéből fakadóan szembetűnő és figyelemfelkeltő hatású. Éppen ezért a vizuális kommunikáció egyik klasszikus és meggyőző formája. A plakát óriás változata a poszter. Mindkettőre jellemző, hogy szuggesztív hatású, oktat, népszerűsít, reklámoz. A digitális technika elterjedésének köszönhetően a plakát nyomtatás egyre népszerűbb a magánemberek körében is. Bizonyára Ön is rendelkezik olyan fotóval, tablóval, térképpel amelyet szívesen látna nagyobb formátumban is. A Global Copy Kft zuglói fénymásoló szalonja erre is kínál megoldást. Vállaljuk nagyformátumú fekete-fehér és színes plakátok, poszterek nyomtatását, másolását rövid határidővel. Megrendelését akár egyetlen egy példány esetén is teljesítjük. A nyomtatáshoz felhasználandó anyagok szerint különböző minőségű (fényes, matt) és súlyú papirokból és vásznakból (lásd. festővászonra nyomtatás )lehet választani. Fénymásoloszalonunkban a nagy formátumú, színes plakát nyomtatási feladatokat a Canon Image Prograf 9000 típusú plotteren végezzük. A Canon új, professzionális plakát nyomatóján a 12 színû pigment tintarendszer segítségével garantáltan színhű nyomatok készülnek. A Canon IPF 9000 nyomtató nem csak a színes képek nyomtatásában nyújt tökéletes megoldást.

Plakátfiú

Plakátfiú

Bármilyen kreatív ötlettel állj is elő, mi képesek vagyunk a plakátkampányok teljes printanyagainak kivitelezésére példányszám és méret kötöttségek nélkül, papírra, molinóra, épülethálóra, vinylre egyaránt. Legmagasabb technikai és szakmai hátterünknek köszönhetően a plakátok a méret és példányszám függvényében akár 1 nap alatt elkészülnek.

Plakátok papírra, kartonra, vinilre

Plakátok papírra, kartonra, vinilre

Poszter, plakát nyomtatása nagy felbontásban is az alábbi anyagokra: papír, pausz papír, karton papír, vinil, fényes fotópapír, művész vászon, banner. Különféle méretekben. Térjen be a Rózsadobm Contact Kft. valamelyik budapesti telephelyére és tekintse meg árlistáikat (plakát, poszter nyomtatás, szakdolgozat kötés, diplomakötés, fénymásolás, szórólap készítés). A Rózsadomb Contact Gyorsnyomdája és Kötészete a fentebb említett szolgáltatásokon kívül egyéb megoldásokkal is várja a kedves érdeklődőket!

Plakátok tervezése és terjesztése

Plakátok tervezése és terjesztése

Cégünk fő tevékenysége nyomtatott médiából álló hirdetési kampányok tervezése és lebonyolítása a magyar felső- és közoktatásban. A fiatal értelmiségi osztály vásárlóereje sok lehetőséget rejt, ennek ellenére sok cég nem fordít kellő figyelmet rájuk. Pontosan körülhatárolt a célcsoport, a hirdetési felületek pedig ott vannak, ahol idejük legnagyobb részét töltik a hallgatók. Így figyelmük felkeltése és megtartása nagyságrendekkel egyszerűbb, mint más csoportoké. Az egyetemi plakátkihelyezés az egyik legjobban megtérülő, olcsó, és rendkívül gyorsan reagáló reklám eszköz.

Pont Reklám

Pont Reklám

A cég 1988. szeptember 21. óta van jelen a hirdetési piacon, az első közterületi reklámcégek között alakult. A céget jelenlegi ügyvezető igazgatónk Zsiga Imre alapította hazai és külföldi tőke bevonásával: a német Berliner Stadtwerbung Gmbh-val (aki jelenleg is a fő tulajdonosi körbe tartozik), a MÁV-hoz tartozó BVSC sportklubbal, és egy induló cég alapításához szükséges banki befektetéssel. Az alapítók az üzleti alapok tisztázása után, egy elsőre kevésbé lényegesnek látszó kérdéssel foglalkoztak: mi legyen a leendő cég neve. A felmerülő alternatívákat sorba véve, az állandó alapkérdés hozta meg a megoldást: miért pont ez, miért pont az.... legyen a cég neve Pont!.

Hirdetés
PrintZóna

PrintZóna

A reklám arra szolgál, hogy bizalmat ébresszen a potenciális ügyfélben, és a gyártó termékét megismertesse. Mi úgy gondoljuk, hogy számunkra az Önök bizalma a legfontosabb, hiszen ez az alapja egy jó partnerségnek. Tudjuk, hogy 8 év hasonló területen szerzett tapasztalatunk az, hogy sikresen (látványosan) segitettük partnereinket eddig is, biztonságot ad az általunk vállalt megrendelések teljesítésére. Testvércégeink már 16 éve a reklámeszközök és egyedi marketing ötletek tervezésével és kivitelezésével foglakoznak. Együtt, közösen az Önök megelégedésére törekszünk helyt állni és megteremteni az Önök elképzelését.

QuadLight

QuadLight

A QuadLight egy új, innovatív koncepció és közterületi média. Különleges reklámfelület, egy igényesen és exkluzívan kivitelezett Design Sport Quad járműre felépítve. A reklámok hordozója egy speciális, kifejezetten reklámozási célokra optimalizált és kifejlesztett tetőszerkezet, aminek a hátsó oldalán található a megvilágított reklámtábla. A QuadLight a fényposzterek eleganciáját ötvözi a járműreklámok dinamizmusával.

Reklámeszközök tervezése gyártása kivitelezése

Reklámeszközök tervezése gyártása kivitelezése

A marketing költségek optimalizálásához olyan partnerre van szüksége, aki a szakmai tanácsadás mellett minőségi reklámeszközökkel látja el. Cégünk digitális és ofszet nyomdaipari termékek és kiegészítők kivitelezésével áll ügyfelei rendelkezésére. Célunk: teljes körű szolgáltatást nyújtva, a kül-, illetve a beltéri reklámeszközök kivitelezését a grafikai tervezéstől a nyomdai kivitelezésen át a házhoz szállításig, valamint a szakszerű felszerelésig - az Ön igényeinek megfelelően - maradéktalanul valósítsuk meg. Küldetésünk: a termékválasztékunkat és szolgáltatásainkat rugalmasan bővítve és tökéletesítve kívánunk olyan reklámpiaci partnerévé válni, akinek többéves tapasztalatára bizalommal támaszkodhat cége reklámhordozó vagy reklámeszköz kivitelezési projektjei megvalósításában. Amennyiben kérdésére nem kapott választ a honlapunkon szereplő információk között, vagy további kérdése, esetleg észrevétele van honlapunkkal vagy az általunk forgalmazott reklámeszközökkel kapcsolatban, kérjük lépjen velünk kapcsolatba!

Ryas Reklám

Ryas Reklám

A Ryas Reklám a magyar közterületi reklámpiacon médiatulajdonosként és gyártóként van jelen. Hagyományos (12 m2-es plakáttábla), valamint (egyedi kivitelű, extra méretű) táblák teljes körű kivitelezésével, dekorációjával és bérbeadásával állunk tisztelt megrendelőink rendelkezésére., A Ryas Reklám a magyar közterületi reklámpiacon médiatulajdonosként és gyártóként van jelen. (egyedi kivitelű, extra méretű), valamint hagyományos (12 m2-es plakáttábla) táblák teljes körű kivitelezésével, dekorációjával és bérbeadásával állunk tisztelt megrendelőink rendelkezésére.

SerCo Multiplex

SerCo Multiplex

Trolibusz hátfal típustól függően 20.000,- Ft (280 csuklós, 435 csuklós mérete: 600 x 500), illetve 30.000,- Ft (ZU9 szólós mérete: 600 x 1500). Hirdetési áraink ÁFA nélkül, egy hónapos időtartamra vonatkoznak és tartalmazzák a hirdetések egy jármű, mindkét külső oldalfelületén való elhelyezését és folyamatos megjelenését, valamint az öntapadó hirdetési fóliák egyszeri felragasztásának és eltávolításának költségeit. Tetőtábla - párban - felhelyezési lehetősége a jármű típusától függ. A hirdetési felületek 1 hónapos időre, illetve ennek többszörösére vehetők igénybe. A bérleti időszak a hónap 1. napján kezdődik, és a hónap utolsó napjáig tart. Lehetőség van 16-ával is indítani a kampányt naptári hónap végéig, de ilyen esetben a két hetes időszak bérleti díja a havi összeg 80%-a.

Sztanek

Sztanek

Országszerte kandeláber reklámtábla rendszert üzemeltetünk az Áramszolgáltatók villanyoszlopain. Gyártunk és szerelünk óriás reklámtáblákat, forgó-, és világító reklámdobozokat, fény- és neonreklámokat. Foglalkozunk átfeszített transzparensek, öntapadós matricák, utca és házszámtáblák, kresz táblák, egyedi zászlók, zászlótartók és egyéb reklámeszközök gyártásával, forgalmazásával, cím- és tûzfalfestéssel, számítógépes felirat és matricakészítéssel, filmnyomással, gépkocsik, kiállítások, rendezvények, üzletek dekorálásával, installálásával.

Wellness Design

Wellness Design

Cégünk - a Reklám-design Kft. - jelentős mértékben átalakult! Vállalkozásunk megalakulása óta professzionális reklám megoldásokkal foglalkozott, azonban az idő múlásával rengeteget bővült a profil. Kezdetben csak szitanyomás, majd a végére már a reklámfilm készítés is színesítette vállalkozásunk palettáját. Ezen tevékenységeket gyúrtuk most össze, és egyesítettük egy kibővült vállalkozás égisze alatt, mely a Wellnes Design nevet kapta.

Tuti menü